Teama și gânduri negre

0
0

Vă mulțumesc pentru răspuns. Înțelegeți-mă vă rog, sunteți preot și nu am la cine să apelez. Știu că, credința e cel mai important lucru ca să pot să trec peste teama de acea femeie și gândurile care ma duc la farmece, vrăjitorii din partea ei. Însă pur și simplu o ocolesc, încerc să nu îi dau atenție și vine după mine în magazin, mă așteaptă până ies și chestii de genu acesta. Duhovnicul meu mi-a spus să nu îi mai dau atenție, bani deloc și să mă rog mai mult. Sunt credincioasă dar nu știu ce e cu teama asta, în plus, de multe ori, mi-e și frică să ies din casă sau să o las pe mama singură până la colț, să nu o oprească iar pentru că simt că și ei îi e frică, chiar dacă nu îmi spune. Într-adevăr acea femeie umblă cu lucruri necurate ale diavolului și mă simt c-am rău de când am conflictul asta, vă rog ajutați-mă, am doar 23 de ani și nu mai sunt în stare nici să învăț.

  • You must to post comments
0
0

Cu adevărat a Înviat! Noi putem să vă sfătuim ceva doar, dar realul ajutor vă poate veni numai de la Hristos și duhovnic la care trebuie să mergeți după ajutor, mângâiere, îndrumare. Dar și de credința dvs depinde! Gândiți așa: să o luați ca o ispitire a credinței pe acea femeie, care e trimisă vouă de la Dumnezeu! Și să nu uitați că Dumnezeu vede reacția și faptele dvs. Oare în acest caz nu v-ar veni în minte și inimă cuvintele: Doamne al meu, slabă sunt și nevrednică, dar Tu, ca un milostiv, întărește-mă, apără-mă și păzește-mă! Ei și ce va putea face diavolul în fața lui Dumnezeu?! Se prăpădește! Văzând frica dvs, de l-ați întâlni pe Hristos el vă va întreba așa cum a făcut cu ucenicii: unde vă este credința?! Ce oare, Domnul n-are putere să vă apere și protejeze ca pe copilul său drag?! Are, și o face, dar de încă aveți frică, atunci i-ați dat și dvs diavolului putere asupra voastră, fiind stăpânită de păcate care poate nu le-ați mărturisit. Ori nu duceți o viață creștinească frumoasă! Căci de faceți toate acestea, vă rugați, spovediți, împărtășiți, nădăjduiți la Domnul, atunci nici un loc pentru frică nu mai este!

Fraților, în lupta noastră, mai trebuiește și vitejie duhovnicească! Dacă nu o avem, să ne întărim în credință și cerem de la Domnul!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.