0
0

Părinte am botezat copilul (al 3-lea) creștinește, spuneți-mi vă rog este necesar de făcut cumătrie sau cumătria ar fi o desfătare lumească? Cum să procedez și cum să explic la rude și soție?

  • vitalie a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Cum știți așa explicați-le!Smile Dar după părerea mea, cumătria nu-și are nici un rost în Tradiția Bisericii noastre Ortodoxe! Și nici copilul mult folos nu-și are din toată afacerea! Primește o 100 kg. de haine, pe care nici măcar nu reușește să le îmbrace și deseori lasă și o gaaură considerabilă în buzunarul părinților sau a cumătrilor! Personal, salut faptul că ați botezat copilașul – lucru care de fapt este cel mai important! În rest, nu ve-ți cheltui decât nervi, timp și bani, pe care ia-ți putea utiliza pentru lucruri mult mai ziditoare de suflete!

Știu că mulți nu vor fi de acord, chiar și dintre confrații noștri preoți, dar nici argumente forte nu vor avea ca să mă convingă că nu am dreptate! Lucrul acesta îl știu la fel de sigur! FELICITĂRI pentru că nașteți copii! Să vă fie spre mântuire Dvs. și soției!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.