De ce îmi este rău la Sf.Liturghie?

0
0

Hristos a Înviat! Părinte am fost ieri la Biserica Sf.Ciprian din București și pe tot timpul slujbei mi-a fost foarte rău tremuram din tot corpul parcă aveam febră. Menționez că am ținut tot postul de Paștelui, am fost la duhovnic și m-am spovedit și împărtășit. Am citit pe internet de această Biserică și nu știu dacă este bine să mai merg căci îmi este frică. Aștept un sfat de la dumneavoastră și vă doresc o zi bună. Luminița.

  • You must to post comments
0
0

Cu adevărat a Înviat! Se întâmplă și astfel de cazuri din păcate, din cauza unor femei care fac vrăji de deochi, uitându-se insistent la cineva. Astfel cel cu pricina se simte rău, tremură, leașină, simte călduri. În așa caz se merge la preot să citească rugăciune și stropească cu agheazmă. Și de veți fi prezentă mereu la sfânta slujbă, în rugăciuni, post, spovedanie, împărtășanie, fapte bune veți putea înfrunta și nimici toate vrăjile.

Domnul ne cheamă pe toți la apa Vieții și ne așteaptă Atotrăbdător până-n al 12 ceas! Fraților, să-i ascultăm chemarea și să ne lepădăm de cele rele, venind la El în pocăință, lacrimi și lepădare de eul cel vechi!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.