Pentru părintele Iulian

0
0

Vă mulţumesc, părinte. Să ştiţi, că deşi deja ştiu că după mângâiere şi sfat trebuie alergat la Dumnezeu. Voi cei de aici pentru mine urmaţi imediat după. Ei, poate dacă sincer, uneori întâi la voi apoi la El. Dar tind spre a face să fie corect. Şi despre cartea Dreptului Iov. Mulţumesc pentru sfat. N-am citit-o toată (promit că mă corectez), dar sper că ideea am înţeles. Să vă dea Domnul puteri să-i ajutaţi şi pe alţii, pentru mine sunteţi de mare folos.

  • Natalia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
Numai nu întâi la noi! Apără Doamne şi păzeşte, că dacă e aşa, credeţi-mă, închidem şi rubrică şi siteu şi tot! Să ne ferească Dumnezeu să fim piatră de poticnire în întâlnirea cuiva cu Dumnezeu! Noi, nu putem ocupa nici locul lui Bisericii în mântuirea cuiva, nici rolul Duhovnicului şi cu atât mai mult rolul mijlocirii între Dumnezeu şi om! Suntem şi noi nişte păcătoşi, care încercăm să ne împărtăşim din puţinele noastre cunoştinţe şi cu Dvs. pentru a contribui puţin la formarea Dvs., duhovnicească, s-au altfel spus, pentru a spulbera anumite neînţelegeri în ceea ce priveşte credinţa Dvs! În rest, toată întărirea, toată dragostea de la Hristos Dumnezeul nostru şi de la Sfânta Sa Biserică, pe care a întemeiat-o cu scump, Sfânt Sângele Său!
Doamne ajută şi vă doresc mântuire! Iubiţi-L pe Dumnezeu, iar de noi folosiţi-vă, pentru a spulbera toate neînţelegerile Dvs. în ceea ce priveşte Adevărurile de credinţă!
Preot Iulian Raţă
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.