Doamne ajută

0
0

Hristos a Înviat Domnule Vitalii. Sunt o domnişoară de 19 ani, de la 6 ani mămica mea a decedat, mi-a fost greu în viaţă până acum, am luat o frică de tată până-n ziua de azi. Tot timpul mă simt greu pe suflet, simt că sunt singurică, uneori nu mai vreau să trăiesc, mi-am pus în gând să-mi iau zilele… Părinte, rog să mă ajutaţi cu un sfat, vă rog mă simt greu. Nu am cui să-i zic ce mă doare şi sufăr în tăcere. Simt că nu mă înţelege nimeni, îmi place singurătatea, şi de multe ori pierd speranţa de viaţă. Ce ţine de partener, am cunoscut mai multe persoane, dar nu pot să duc relaţia mai mult de 2 luni, parcă totu-i bine şi frumos, dar nu poate continua. Aceste lucruri mă îngrijorează, simt parcă ceva este. Sunt cu credinţă, mă rog Lui DUMNEZEU, FAC RUGĂCIUNI. Ajutaţi-mă să fac ceva, vreau să scap de toate astea. Vă mulţumesc.

  • Natalia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Cu adevărat a înviat stimată soră Natalia. Mi-au jucat puțin lacrimile în ochi când am citit ce trăiți. Sper să vă pot fi cât mai mult de folos. Știți? Nu cred că problemele care vă apar în cale trebuie să vă îndemne să puneți capăt zilelor. A pune capăt zilelor, este o faptă destul de rușinoasă. Nu vă spun asta pentru a vă impune în situații dificile, ci spun la general. Încercați să vedeți cât de frumos Dumnezeu are grijă de noi și ne dă în fiecare anotimp frumusețea cuvenită, pentru a ne putea bucura din plin de această viață. Numai cei care sunt în păcate nu pot vedea adevărata frumusețe dată nouă prin cele ale naturii. Vă pot pune la dispoziție și ID meu de messenger și vă aștept mereu la comunicare directă. ID meu este: mereutanuvitalii@.yahoo.com. Nu deznădăjduiți, ci credeți. Vă înțeleg foarte bine situația și viața pe care ați avut-o, dar să știți că scopul vieții este cu mult mai impotant decât evenimentele din ea. De aceea vă îndemn să trăiți pentru scop și nu pentru evenimente. Iar despre partenerul de viață la fel vă spun: Îngrijiți-vă în primul rând de liniștea sufletească și de comunicarea lui cu Dumnezeu și toate celelalte le veți primi necondiționat.

Dumnezeu să vă dea putere și aștept să reveniți mereu cu întrebări. Lăsați cele ale lumii cu lumea și veniți mai lângă Domnul!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.