0
0

Hristos a Înviat. Din păcate nu mai sunt răspunsurile anterioare, dar din câte ţin minte aţi dat o dată un răspuns că trebuie de scris la 9 biserici pentru sănătate dar nu în zigzac dar pe linie dreaptă (îmi cer iertare poate nu am reţinut corect), ce înseamnă asta? Am fost azi la biserică şi am scris la 40 de slujbe şi mi-au spus că trebuie să citesc acasă acatist special (pentru căsătorie), spuneţi-mi vă rog ce acatist trebuie citit? Vă mulţumesc din suflet, să vă dea Domnul sănătate şi să vă aibă în pază, ne ajutaţi mult pe noi mult păcătoşii şi ne luminaţi acolo unde este întuneric de tot!

  • You must to post comments
0
0

Nu s-a răspuns niciodată despre mersul la nouă biserici şi încă într-o careva ordine! Aceste idei sunt cele mai curate babisme! Asta cu toată sinceritatea! Iar în privinţa acatistului, trebuia să întrebaţi la Biserica unde aţi fost, ce acatist trebuie să citiţi! Aşa ar fi fost cel mai corect! Poate aşa şi procedaţi? Mai bine mergeţi mâine şi mai întrebaţi odată! Ce aveţi de pierdut?

Nu uitaţi să vă rugaţi atât timp cât se săvârşesc cele 40 de pomeniri! Şi neapărat să mergeţi la slujbe duminicile şi în sărbătorile mari! Dumnezeu să vă aibă în pază!

Preot Iulian Raţă

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.